Dagliga affirmationer, MediReiki och unikt lärande

Hej

Jag har nu funderat klart hur jag ska fortsätta att dela den kunskap jag under så många år fått till mig.

Det kommer att bli mycket billigare för dig som vill lära dig mer. Den digitala kurgården finns förstås kvar men här kommer något du kan inspireras av VARJE dag.

Vill du lyssna på affirmationer varje dag?

 

Ibland behöver du säkert dagliga andliga övningar för att hålla dig på ”rätt spår” i en värld där det finns mycket att välja på.

Jag har såååå mycket jag vill dela med mig av.

Du kan välja prenumeration från 50 kr, 100 kr, 300 kr och 400 kr.

Du kommer att kunna lära dig sådant som ligger betydligt dyrare på den digitala kursgården. Så för dig som vill lära och utvecklas tillsammans med dagliga andliga övningar kommer patreon att passa dig perfekt https://www.patreon.com/solkarina

Varje månad släpps nytt material och mellan september och maj kan du delta på live, och frågestunder där du kan ställa dina frågor och få svar och hjälp av mig.

Spännande gästföreläsare 

Vi ses på ZOOM och på Patreon

Solkarina Sinnligkunskap®

 

Dagliga affirmationer

För 50 kr i månaden kan du varje dag lyssna på affirmationer varje dag under 5-6 minuter. En otrolig möjlighet för dig att transformera dig

 

Dagliga affirmationer och en meditation för hjärtat

För 100 kr i månaden kan du få en affirmation dagligen och en ny unik meditation varje månad.

Kontakt med ditt hjärta är bästa sättet att läka det

Förutom dagliga affirmationer får du också lyssna på en meditation som hjälper dig att kommunicera med ditt hjärta

Den här meditationen i maj 2027 lär dig att lyssna på ditt hjärta och att vara mer i hjärtat. När du lyssnar på meditationen ska du hålla dina händer fysiskt på hjärtat

Alla dimensioner utgår från hjärtat och dina kännande kroppar.

Därför handlar maj om att vara i hjärtat och hjärtats känsla och hur intuitionen kommer från hjärtat.

Du får också ett änglabrev varje månad som du också kan lyssna på om du hellre vill det.

 

Högre uppvaknande®

För 300 kr i månanden får du ta del av dimensionell kunskap och sådant mystiker vetat i tusentals år.

Den här månande i maj kan du lära dig mer om klarseende som är ett viktig och intressant del av den dimensionella kunskapen. När du förstår hur du tar emot information kommer du också att förstå varför du är medial eller inte. Det är hela 2 föreläsningar om klarseende i 2.5 timme där du kan lära dig massor hur du kan utveckla ditt klarseende.

Du får förstås också tillgång till dagliga affirmationer och en ny meditation varje månad för andligt uppvaknande.

 

Reiki och MediReiki®

Den här prenumerationen kostar 400 kr i månaden. Då kan du vara med på Reikiträffar, få svar på Reikifrågor du har, lära dig mer Reiki. Jag har 33 års erfarenhet av Reiki och kroppsterapier och kan guida och hjälpa dig på vägen.

Du får tillgång till både Daliga affirmationer, månadens änglabudskap och en meditation för hjärtat samt allt material på högre uppvaknande. Det vill säga ALLT som finns på Patreon som jag lagt upp.

I maj kan du lyssna på meditationer 3 stycken för att etablera en djupare kontakt med ditt inre barn. Den sårbara delen av dig själv som du behöver läka.

 

Kommer i juni....

I juni kommer jag att lära dig mer om hur du kan vägleda dig själv och andra med hjälp av chakran och stenar. Spå i stenar som Kahunas är specialister på.

I Högre uppvaknande® startar serien dimensionsvandring där jag varje månad kommer att berätta mer om den dimensionella verkligheten och vad du kan förvänta dig av dem. Det passar ju bra med baschakrat och kontakten med förfäder, moder jord och din kropp. Du får det från inka-perspektivet med Nawis energiögon och chakran. Du kommer då att få lära dig mer om varför du inte ska stänga ditt energisystem utan expandera det. Din medvetenhet följer nämligen med ett expanderat energisystem.

Jag ska berätta mer om hur du kan använda din Reiki för att lära dig vilken vibration varje färg och har och varför det är användbart i livet. Du vet väl att vibrationer och färger symboliserar känslor och lärdomar?

Du kommer att få en unik meditation som hjälper dig att få kontakt med naturen och naturens väsen som du kan använda dig av när du går ute i skog och mark eller sitter på altanen med en blomlåda framför dig.

Dagliga affirmationer för att vibrationshöja dig själv kan du förstås lyssna på varje dag.

Följ mig på patreon och välj det abonnemang som passar dig bäst.

https://www.patreon.com/solkarina

Mycket material från den digitala kursgården kommer du att kunna ta del av här.

Så häng med mig på Patreon

patreon.com/solkarina

 

Hälsningar Solkarina

6 May 2023

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)