Den dimensionella podden fortsätter i ny form

Nu fortsätter jag med min podcast Solkarina Sinnligkunskap® du som vill fortsätta att lyssna och få djupare berättelser med mer erfarenheter beskrivna du kan nu teckna ett medlemsskap där du betalar 150 kr i månaden och får då tillgång till nya poddar varje onsdag. Du kan när du vill avsluta ditt medlemsskap. De nya poddarna finns endast på medlemssidorna i framtiden.

Här kan du hitta de nya poddarna https://www.sannessens.se/courses/solkarina-sinnligkunskap-podcast

Där finns meditationer, övningar och poddar från de olika dimensionella världarna. Djupare beskrivningar jag tar den dimensionella kunskapen via podd till bredare och djupare nivåer.

-Osynliga världar
-Subjektiva sanningar
-Lemuria, själsstrålar och egna tankar jag har
-Ljusvarelser läker människor i templet i Indien
-Möte och samtalet jag hade med en älva

Varje onsdag kan du lyssna på nya poddar. För att lyssna behöver du logga in och skaffa ett medlemsskap

Naturligtvis finns den gamla podden kvar på Acast som du kan lyssna på överallt där podcast finns: Spotify, Apple och podcast appar.Där hittar du 168 avsnitt från 2018-våren 2022

Kommande avsnitt:

Den 27 juli kommer nästa avsnitt som handlar om hur trauman från barndomen kan skapa alternativa världar så människor tror de har en dimensionell kunskap. Jag delar egna erfarenheter av människor jag mött som inte kan skilja på vad som är verklighet och trauma. Du får tips på vad du ska tänka på.

Den 3 augusti kommer ett avsnitt där jag berättar mer om ursprunget till de uppstigna mästarna El Morya, Lady Nada, och alla ärkeänglar som människor tillber. Vem har skapat den vågen och vilka ”sekte” ligger bakom detta. Det finns djupa kristna traditioner och som vanligt utmynnar mycket från det religiösa USA. Vet du vad ärkeänglarna du googlar på kommer ifrån? Här berättar jag om det.

https://www.sannessens.se/courses/solkarina-sinnligkunskap-podcast

Välkommen till en ny säsong av Solkarina Sinnligkunskap®

21 Jul 2022

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)