Det finns inga olika sorters Reiki för Reiki är livskraft

Jag vaknade tidigt en morgon med en klar tydlig röst som sa till mig att "Det finns inga olika sorters Reiki för att Reiki är livskraft". Det var så enkelt och övertygande. Varje cell i min kropp kände att så är det! Det finns bara olika tekniker för att nå livskraften.

Det är igentligen ganska enkelt. Vill du få bättre Reiki ska du jobba med att få ett bättre flöde av livsenenergin i kroppen. Vi kan ha vissa begränsningar med att få flöde i vår kropp. Med det vill jag säga att ju mer andlig du är desto bättre Reiki ger du ut. Vårt ego kan vara begränsande och stoppa upp flödet i kroppen.

Mikao Usui gick upp på Kurama Yama för att släcka sitt ego. Efter 21 dagar blev han av med sitt ego och som bieffekt fick han den helande förmågan Reiki. Utav den anledningen får det mig att tro att vill man ha bättre Reiki ska man jobba med sin andlighet och flödet i kroppen. Det är ett enkelt och okomplicerat förhållningssätt.

Reiki är inte komplicerat! När man kan Reiki behöver man inte symboler eller något annat komplicerat, man behöver bara tänka flöde.

Mitt råd till dig därute är att göra saker enkelt och hålla dig till det. Reiki förenar oss! Det finns ingen bättre Reiki än den andra för att Reiki är livskraft. Det finns bara människor som klarar att ta ner mer livskraft än andra för att de har ett bättre flöde.

 

12 dec 2018