Lära Reiki genom huvud eller kropp?

Nu kommer ett spännande inlägg från min youtubekanal. Det är stor skillnad att lära sig olika saker och framför allt hur vi lär oss.
Vissa människor har en förmåga att lära genom att de läser och när de läser så får de aldrig den erfarenhet som är dimensionell. Den kommer enbart genom att du lär genom att uppleva. Det krävs ett mod att lära och utvecklas för dem som också vågar lära med kroppen och inte bara med huvudet.
Det är ett holistiskt förhållningssätt att lära med helheten många människor glömmer det.
Är du en sådan som bara lär genom att läsa saker och inte genom erfarenhet då ska du lyssna på de här tipsen det kommer att hjälpa dig att känna dig mer hel.
Detta ser jag ofta hos Reikiutövare att de till och med sänder Reiki med huvudet. Vissa Reikiutbildningar är väldigt fokuserade på att lära sig genom att läraren står framför en white board och ritar upp "hur det fungerar" den Japanska Reikin handlar om "learing by doing" det är också det jag förmedlar i mina Reikikurser och till de elever som lär sig Reiki på distans. Kan du inte vara i Reikiflöde eller ens förstår Reikiflöde då kommer du inte heller att kunna använda Reiki på rätt sätt. Hjärnan är begränsad men det är inte våra kroppar vi lagrar erfarenhet i våra kroppar. Det gör att vi når den dimensionella kunskapen genom att bara läsa på, och läsa på och läsa på om Reiki tex så når du inte insikt om Reiki. Det gör ofta Reikiutövaren lite osäker på sin Reiki. Att släppa taget om huvudet och förstå, uppleva och lära Reiki genom kroppen är något helt annat. Jag beskriver det i den här youtube filmen.
Solkarina //
 

22 Oct 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)