Reiju-booster och Reikiflöde

Under Reiki 3 utbildningen lär jag eleverna hur de gör Reiki-boosters. Det kan man göra för att förstärka Reikiflödet. Både hos sig själv och andra. Reiju det japanska sättet att aktivera Reiki på är fenomenalt för att också göra boosters med.

Jag bestämmer aldrig var Reikienergin ska gå. Reiki är intelligent och flödar där det finns brister och obalanser. Det ser jag om och om igen. När man gör avläsningar i kombination med Reiki så hämmar man Reikiflödet.

Mina elever får ofta djupa insikter om hur Reiki flödar när de förstår skillnaden på Reikiflöde och att göra avläsningar och vägledning samtidigt. För det är inte Reiki. Jag utbildar själv medium och esoteriska rådgivare och har skrivit flera böcker i ämnet avläsningar, därför vet jag vad som krävs för att bli en bra energiavläsare. Det blir du inte på en helg jag tränar mina elever på det under ett år.

Vi får den kvalitet som vi lär oss helt enkelt. 

Energiavläsningar och vägledning hör inte till Reiki, det är inte Reiki heller. Reiki är flöde och ett flöde som är större än vi människor kan se och omfatta eftersom det tillhör ett kosmiskt och universiellt flöde. vi ska överlämna heladet dit där inget ego finns.

Visst kan du göra energiavläsningar men inte när du ger Reiki då ska du gå en kurs och lära dig istället.

Du behöver inte rikta Reiki till hjärtat eller någon annan del av kroppen. Det räcker med att du flödar Reiki så kommer du automatiskt att få Reiki på alla delar där brist på Reiki finns.

Det är det fina med Reiki.

Under lärarutbildningen får du därför lära dig skillnaden på initiering och booster samt hur du gör dessa. Det kommer att underlätta för dig i Reikibehandlingar du gör och i egenvården av Reiki som du också använder dig av.

Kombinera esoterisk kunskap med Reiki

Solkarina Sinnligkunskap

Andlig podd Solkarina Sinnligkunskap

Youtube Solkarina

Instagram

Facebooksida

Reikibloggen

Kurser och utbildningar

 

 

11 Oct 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)