Reiki är inte änglar

Jag har praktiserat Reiki  dagligen sedan 1990 år. I alla år har det varit en fantastisk metod och är förstås fortfarande. Men jag ser en hets hos Reikiutövare idag som inte fanns förr. Nämligen att man måste lära sig metod på metod på metod. Sånt som är Reiki med efternamn och inte har någon direkt förankring i vad Reiki är.

Reiki är inte änglar, Reiki är inte new age tekniker ( healingkirurgi) Reiki är ett flöde av livsenergi och livskraft som finns naturligt inom oss. Genom att lära sig Reiki ( kan bero på lärare idag) lär man sig att kanalisera livskraften. Sen behöver man inget mer för då kan man det. 

Men människan idag är ju förstås nyfiken, vill lära sig mer och det är där som andra metoder kommer in som egentligen inte är Reiki. Att jag opponerar mig beror egentligen på en enda sak. 

 

Den som lär sig Reiki idag kan lätt tro att Reiki är änglar och new age tekniker fast det inte är det. De känner sig stressade och tror de behöver lära sig alla metoder med efternamn. För de tror de missar något. Den vanliga klassiska Reikin hjälper gott och väl.

Jag tror det handlar om pengar och mindre om utveckling. Min erfarenhet från den tiden när internet inte fanns det är att jag fick utforska Reikin på många olika sätt för att förstå hur energin arbetar. Något man inte tar sig tid att göra idag. Människor lär sig metod på metod på metod de tär lika illa som att tro att du lär dig Reiki bara genom att läsa en bok.

Jag skulle vilja utmana dig som lärt dig Reiki att stanna där. Använda Reikienergin till alla problem du möter i livet. Fundera över hur du kan använda Reiki för att lösa dina bekymmer istället för att  gå vidare till nästa metod för att tro att det blir bättre kring nästa hörn.

  • Vill du jobba med änglar gå en kurs och lär dig mer om änglarna
  • Vill du jobba med dina skuggsidor gå en kurs i personlig utveckling
  • Vill du öka ditt energiflöde gå en kurs och lär dig hur du använder din personliga energi dagligen

Var smart och lär dig vara i Reikiflödet istället för att vara i upplevelser

Reiki är verktyget du bär med dig utan måsten varje dag i livet.

Solkarina // Hemsida

12 Dec 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)