www.reikitidningen.se

Forskning - Utveckling - Framtid

Reiki i omvårdnad och forskning

Passa på att förhandsboka den första boken i Sverige om Reikiforskning. Snart drar MediReiki® förbundet igång. Boken kostar 159 kr med frakt jag rekommenderar dig att köpa 2 och lägga 1 på din vårdcentral eller liknande <3
Beställ direkt från Sofie JA info@sofiejasvisdom.se
Tanken är att den här boken ska få så stor spridning som möjligt i Sverige. Alla som vill och kan Reiki kan köpa boken och lägga eller ge den till en vårdcentral, ett sjukhus, en läkare, sjuksköterska eller på annan vårdinrättning. Tillsammans kan vi bidra till spridning av Reiki.
Bok innehåller forskning som är gjord på Reiki och visar på hur Reiki går att använda sig av ute i samhället. Reiki är en erkänd komplementär metod som används inom omvårdnad i länder utomlands som USA, England, Spanien, Portugal, Turkiet, Indien, Japan, Australien och Sydamerika för att nämna några länder. Det finns mycket forskning som är gjord på Reiki. Boken innehåller forskning som är gjord på stresshantering, psykisk ohälsa, Alzheimer , demenssjukdomar, autism, Aspberger, ADD, ADHD, cancer och smärta.
29 okt 2019