Programmera och Reiki-sändare för dig som kan Reiki

 

 

Den här kursen är öppen för dig som gått steg 2 i Reiki och vill lära dig mer Reiki. Du får lära dig hur du programmerar samt arbetar med Reiki-sändare.

Vill du lära dig mer Reiki? Då är den här kursen något för dig. Den här kursen är öppen för dig som redan lärt dig Reiki och vill lära mer Reiki.  Vill du lära dig att fokusera mer Reiki och få en starkare intention?

Den här metoden är mycket effektiv för att nå mål och få tillgång till vad som krävs för att du ska nå dina mål i livet.

Du behöver förkunskaper i Reiki steg 2 och ha lärt dig de tre Shiroshi / Symbolerna för Reiki 2 för att kunna utföra kursen.

Det ingår inga initieringar eller Reiki-aktiveringar dessa har du sedan tidigare.

I kursen får du lära dig hur du arbetar med attraktionslagarna och Reiki. Du får lära dig hur du programmerar med Reiki samt skapar Reiki-sändare. När du arbetar med Reiki-sändare lär du dig att ”tänka rätt” samt ”känna rätt” inför det du önskar i livet. Vilket innebär att du efter kursen blir mer medveten om skillnaden på att ha en massa önskningar som du aldrig får uppfyllda och hur du ska förhålla dig till dina mål i livet.

Attraktionslagarna handlar om att omprogrammera dig själv och släppa taget om präglingar och mönster och tydligare gå framåt i livet med de mål som är viktiga för dig.

Detta är ett andligt energiarbete där du under några veckor använder Reiki som redskap.

OBS du köper kursen här du betalar med kort och får direkt tillgång till kursen. Den ligger på min digitala kursgård

 

www.medireiki.se

www.solkarina.se

18 May 2022

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)