Reikitidningen kommer i juni 2021

Jätteroligt att meddela att i juni kommer första numret för i år av Reikitidningen ut. Vi har fått en skribent i Reikitidningen som jag är så glad för allt hon delar i tidningen med oss andra. JoGo kommer från Västergötland och är lärare i japanska och bosatt i Sverige nu men bodde tidigare i Japan.

Förutom JoGo´s artikel så kan du också läsa hur Frank Arjava Petter säger om vad Reiki är.

Du som gått den klassiska japanska Reikin och är medlem i förbundet för klassisk japansk Reiki du får förstås tidningen direkt i lådan.

Frank lärde jag känna när jag gick Jikiden Reiki® för honom i England. En man som inspirerat och lärt mig mycket om Reiki då jag började praktisera den kunskap han själv fått från Japan redan 2002 för 20 år sedan. I Reikitidningen kan du läsa mer om vad han säger om Reiki. Vi tackar Anette för artikeln hon transkriberat från min podcast med Frank som du kan lyssna på här

Som du ser så har vi många fina medarbetare i Reikitidningen för att kunna ge medlemmarna i förbundet för klassisk japansk Reiki så mycket kunskap och insikt som möjligt.

Många funderar kring alla olika sorters Reiki som finns och i juninumret ska jag berättar mer om hur jag ser på det genom Reikiträdet som du också kan lära dig mer om i års programmet för Reiki 1 och 2.

Ett nummer av Reikitidningen som

Reikitidningen, dimensionell kunskap utkommer i juni. Du som är medlem i förbundet för klassisk japansk Reiki får tidningen direkt i brevlådan. Är du inte medlem så kan du köpa den här

I detta nummer som kommer i juni:

  • Vad är Reiki?
  • Mer om den Japanska kulturen och shintoismen? JoGo berättar mer om vad KAMI är för något och vad det innebär att vara ett med allt.
  • Reiki-trädet var kommer vår Reiki ifrån?
  • Personliga berättelser från den klassiska japanska Reikin
  • Vad är klassisk japansk Reiki?
  • Ett nytt förbund är startat

Är du inte medlem i förbundet för klassisk japansk Reiki eller använder någon annan Reiki så kan du köpa tidningen för 249 kr här

Vill du lära dig Reiki? Då är du välkommen att kontakta mig

Allt gott / Solkarina

30 Apr 2021

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)