Tjuvar och felaktiga symboler

I det här avsnittet kan du höra Solkarina berätta om när hon upptäckte att man använder hennes tekniker och säljer ut fast man inte frågat henne om lov. 

I 10 år har det här paret sålt Reikikurser utan att ens prata med sina elever. Man betalar in en billig summa pengar och sedan skickar man diplom, initiering och manual via nätet utan att ha kontakt med eleven. Tyvärr tror eleverna att de lär sig Reiki. Jag har flera kunder som fått lära om Reiki efter att ha lärt sig Reiki av dessa personer.

Jag upptäckte att mina böcker och mina manualer som jag haft sedan 1998 blev kopierade. Tekniker som jag har i mina böcker och på min cd skiva kopierade man rakt av utan att fråga först. Sedan låtsas man att det är eget material. Skandalöst tycker jag. När jag påpekade detta för den här personen så brydde de sig inte. Vilket innebär att det fortfarande finns människor som lär sig Reiki av dessa människor och sedan blir upplurade då de faktiskt inte lärt sig Reiki korrekt. Den som skriver en Reikibok, gör Reikimaterial lägger ned åtskilliga timmar på att göra det korrekt och bra. Det är inovativt och ska belönas. Därför arbetar många med mina Reikiböcker som grund i utbildningarna de har. Men de gör inte som det här paret gjort där man helt fräckt kopierar det rakt av och skriver sitt namn under. 

Ska Reiki utvecklas måste vi börja göra det på rätt sätt och inte låta snikna dollartecken i ögonen styra kursutbudet.

Får du dessutom tillgång till en symbol som heter Tam - A - Ra - Sha så kan du vara säker på att du inte lär dig Reiki och inte lärt dig bra eller rätt Reiki. För Tam - A - Ra - Sha är ingen Reikisymbol och inget Reikimantra kopplat till kotodama eller den Japanska Reikin den är bara ett påhitt från någon som vill göra sig märkvärdig.

Lyssna gärna när jag berättar mer om det på podden. Rätt ska vara rätt jag har upphovsätt på mitt material i 70 år efter min död.

 

18 Jul 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)