Utrensningar är medvetenhet

Jag har fått frågan om Reiki kan väcka jobbiga känslor. Nej det gör inte det. Utveckling är aldrig jobbigt, gör inte ont, eller så. Jag tror det är viktigt vilken typ av utbildning man får och hur läraren som utbildare dig ser och tycker på förändringar som kommer i samband med att man lär sig Reiki. Det som gör ont och är jobbigt är det egna motståndet mot förändring. Det egna motståndet mot att utvecklas och gå en väg som är rätt för dig själv. Det gör ont inte Reiki. Bara tjurskalligheten.

När vi höjer energinivåerna i kroppen vilket sker när vi börjar med Reiki så skapas flöde. När vi är i flöde mår vi bra. Detta är viktigt att förstå tycker jag. 

Jag har inte varit med om att mina elever tycker det är jobbigt att utvecklas. Utresningarna som sker med att man börjar ge mer Reiki är snarare befriande eftersom man får många insikter.

För att kroppens självläkande förmåga ska kunna aktiveras så måste huvudet bort. Det innebär att man läser inte av klienten och talar om för klienten vad som är fel och inte. Det är inte Reiki. Det är en mental healing som kommer att hindra klienter från att läka fullt ut. Det kommer att hindra dig från att läka fullt ut. Läkning är alltid flöde därför att i flöde så sköljs skräpet ur. Det är precis det som Takata pratade om och det har vi också skrivit om i Reikitidningen. Där vi översatt Takatas egna ord om vad Reiki är ( Takata tog Reiki till väst)

Utresningarna i Reiki är detsamma som medvetenhet. Du blir medveten om vad som pågår inom dig. Det kan vara i tankarna, i känslorna eller att du upplever det i kroppen. 

För mig har heladet alltid varit befriande och det är så mina elever upplever energin när de blir medvetna om vad som pågår inom dem. Medvetenhet skapar flöde.

Den som tror sig veta vad man ska läka den arbetar med en mental healing man lägger värderingar i healingen. Gör man det i Reiki så skapas inte flöde. Det är bara flöde som helar.

Därför är utbildningen i Reiki viktigt, det är viktigt hur din lärare ser på utresningar och vad det är. För skapar LÄRAREN DRAMAN när du ska öka din medvetenhet. Då hamnar du istället i ett mentalt spindelnät.  Draman skapas genom att man tror att helandet med Reiki ska göra ont eller vara jobbigt. Det är draman och inget annat.

Läraren ska lära eleven att låta Reikienergin flöda utan att eleven lägger värderingar i flödet. Då helas det som ska helas och eleven når kunskapsnivåer utanför de som de redan vet. För om vi tror oss veta vad som ska helas - vad är det då som helas. Egot eller vi?

Egot vill styra Reikienergin genom att läsa av, tala om vad som är fel och kanalisera. Reikienergin helar med kärlek för Reiki är kärlek och kärlek gör aldrig ont.

Solkarina // Hemsida

Solkarina Sinnligkunskap

Andlig podd Solkarina Sinnligkunskap

Youtube Solkarina

Instagram

Facebooksida

Kurser och utbildningar

 

 

 

 

 

 

3 Jul 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)