Frank Arjava Petter berättar mer om Japansk Reiki

Jag har utmanat mig själv och gjort en podcast på engelska. De gånger mina barn ler stort åt mig är bland annat när jag talar engelska. Ändå så känner jag att det finns engelska lärare som jag gärna vill dela med mig av till dig. 

Dagens podcast är därför på engelska och för dig som verkligen inte kan engelska så kommer det att komma en enkel resume på  Reikipodden lite senare.

Jag har nämligen gjort flera samtal med en man som tidigt upptäckte att den västerländska Reikin och den österländska är två helt skilda saker. Jag kom själv i kontakt med honom på 90-talet och han har varit en viktig lärare för mig i min andliga och personliga utveckling. När jag lärde mig hans Reikitekniker på 90-talet så hittade jag verkligen hem.

Många kallar sin Reiki för japansk Reiki men i de kommande poddavsnitten så kommer du att få en helt annan förståelse för vad Reiki är. Om du inte läst mina böcker och lyssnat på Reikipodden förstås då har du säkert anat det.

Du kan lyssna på poddcasten här. Både Frank Arjava Petter och jag talar en mycket enkel engelska han lite mer erfaren än vad jag är men budskapen går garanterat fram

Så njut och håll till godo av en fantastisk kunskap som förmedlas i detta och nästa veckas podcast.

Du lyssnar här 

 

Sensei Arjavas homepage: http://www.frankarjavapetter.com

The essence of shinto https://www.adlibris.com/se/bok/essence-of-shinto-the-japans-spiritual-heart-9781568364377

Reiki articles in Hawaii http://jikiden-reiki-nishina.com/hawaii/

 

 

På torsdag börjar också 21 dagars Reiki med ljusmeditationer för dig som vill delta Läs mer

31 Mar 2021

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)