Vad är Reiki och vad är inte Reiki

/aareiki.jpg

 

Nu har jag initierat om och lärt upp Reiki till ganska många som lärt sig Holi fire. Eftersom jag själv valt bort Holi fire så kan jag bara uttala mig vad elever berättat och sagt. Jag vill bara hålla på med Japansk Reiki.  I mina ögon är det inte Reiki eftersom man inte följer traditionerna i Reiki utan göra något eget hopkokat påhitt. Det initieras i hjärtat och man använder tändningar vittnar människor om. De berättar vidare att det är en uppgradering på Reikienergin. Verkligen märkligt påstående då förstår man inte vad Reiki, livsenergi eller Reikienergi är.

Så här skriver en av mina elever:

Dessa veckorna har verkligen varit en ny upplevelse. När jag gick Holy Fire 2 så fick jag ingen initiering i någonting. Man hade slutat med det och börjat göra placeringar i stället. Så jag har aldrig fått någon relation med symbolerna. Jag upplevde det som att de inte fungerade. När jag använde Chokurei i en behandling kunde jag inte känna att det ökade mitt Reikiflöde. Det kändes mer som en lus som fes. Men efter din initieringen på mig är det en helt annan upplevelse. Vilken skillnad! Detta får mig att börja ifrågasätta Holy Fire ännu mer än tidigare. 

Jag kan konstatera att när de lär sig riktig japansk Reiki så händer det något hos dem och deras Reikiflöde blir också starkare. Det verkar som de får mer insikt om Reiki.

Det är också många som gått holi fire Reiki som mejlat mig och berättat vilken undernärd utbildning de fått. Efter att de läst min bok Reiki naturligt helande och mjuk beröring så har de börjat förstå vad de missat tidigare. 

Skandal, lika mycket skandal som de som initierar på distans utan att prata med eleverna.

För mig är kontakten med Reikieleverna viktig och att jag vet att de förstått hur de ska använda sin Reiki. 

Välj rätt lärare i Reiki det kan avgöra om du får en användbar Reiki i framtiden eller inte.

Allt är inte guld som glimmar - eller allt är inte Reiki.

Det fortsätter också att komma Reikisymboler som inte är Reikisymboler. 

Jag bara måste visa den här symbolen som många fått lära sig. Det är INTE en Reikisymbol och den betyder ingenting. 

OBS EN FELAKTIG Reikisymbol det är inte HON SHA ZE SHO NEN

 

Solkarina Sinnligkunskap

Andlig podd Solkarina Sinnligkunskap

Youtube Solkarina

Instagram

Facebooksida

Reikibloggen

Kurser och utbildningar

14 Oct 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)