Var finns andevärlden?

Konsten att vara ett dimensionellt medium är att vara i centrum av sig själv, känna sig själv och utifrån det sedan blicka in i andra världar av medvetenhet.

Många medium gör inte det, i stället för att blicka in i en medvetenhet eller dimension så blir de den dimensionen och sitter sedan som en gren på ett träd och säger detta är verkligheten. Det är som att sitta i en buss och aldrig kliva ur den utan bara studera världen genom bussfönstret.

Vi människor består egentligen av 3 delar. Den fysiska kroppen, själen som är våra tankar och känslor det är i själen våra trosystem finns hur vi ser på världen. Och det vi ibland kallar anden, eller spirit är en andlig dimension av verkligheten där det varken finns kropp eller själ. Ofta benämner vi det som himlen eller ljus.

Genom kvantmedvetandet och kvantfysiken så vet vi idag att det finns ett fält av minnen och erfarenheter och det är vad vi kallar själen. Modern forskning och EPI genetik går till och med så långt att det visar oss hur vi kan förändra verkligheten bara genom tankar och känslor.

Du läser hela blogginlägget här

Podcast Solkarina Sinnligkunskap®

Hemsida www.solkarina.se & www.sannessens.se

Utbildning till esoterisk rådgivare & dimensionellt medium & änglamedium

Solkarina

12 Aug 2021

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)