Vill du lära dig Reiki?

Solkarinas Reikikurser

Sofies Reikikurser

 

Vill du lära dig Reiki kan du kontakta någon av oss. Vi lär ut alla Reiki-graderna på distans. Vilket innebär att du kan lära från ditt hem. 

Vi utbildar i Reiki´s alla grader fysiskt och på distans.

Solkarina har utbildat på distans i Reiki sedan 1997 och ger dig en personlig och individuell utbildning där ni har kontakt via telefon.

Vi arbetar med kvalitetsäkrade utbildningar. Det innebär att alla våra elever dokumenterar sina Reikibehandlingar på dokumentationsblanketter som de får under sin utbildning. Vi hjälper våra elever att få hög kompetens inom Reiki och rekommenderar att man dokumenterar 50 Reikibehandlingar innan man arbetar med Reiki etablerat som friskvård. Det innebär att våra elever har mellan 75 - 150 timmars erfarenhet av Reiki. Vi skriver intyg när eleverna lämnat in 50 dokumenterade behandlingar samt 100 dokumenterade behandlingar. 

Man kan utöva Reiki på fritiden, som friskvård samt som medicinsk Reiki vilket är vanligt i England, Usa, Australien bla. Lyssna om vår erfarenhet från Skottland

Det finns många Reikilärare runt om i Sverige många väldigt bra men också många som inte är bra alls. Vi rekommenderar att du noggrant väljer din lärare så du får någon med erfarenhet och som du kan ha en personlig kontakt med.  Lära sig bra Reiki handlar mycket om personkemi med den lärare du väljer. En Reikimaster är någon som lärt sig aktivera Reikiflödet på distans, men det säger ingenting om lärarens andliga utvecklingmognad det kan vara bra att veta. Reiki lär man för livet därför ska du välja en ambitiös lärare. Titta inte i plånboken när du väljer lärare, välj människan.


  Reikimasterkurs 2002 i Älvsbyn

 

Solkarinas Reikiböcker vi rekommenderar

Sofies Reikiböcker vi rekommenderar

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)